Sider

13.03.2010

Rutinebrudd = Exorcist












Nok en gang erfarer vi her hjemme at å bryte Miras kveldsrutiner før hun skal legge seg ( ca 18.45 - 19.00 ) resulterer i at hun  forvandler seg til noe vi kun ser på Exorcist!! :) :) 
ALT er galt! Verden bryter sammen!! Skrike!, sparke!, slå!, rope! Helt ukontrollert! Det ender med at hun gråter, eller skriker seg i søvn. Hun ligger faktisk å hulker lenge etter at hun har sovnet.

Problemet er ikke at hun legger seg senere enn syv. Problemene oppstår når vi ikke er hjemme i god tid før våre kveldsrutiner. Det hender faktisk at hun får lov til å være oppe litt lenger uten at det byr på de store problemene. Ikke lett å bli klok på et lite barn??? 

Akkurat nå , syv over syv har hun lagt seg. Mamma´n ligger ved siden av henne, de prater og koser seg. Helt uproblematisk, Bare veldig koselig! 


Litt synd at det skal være slik. Hun har begynt på barnekor en gang i uken, men det slutter ikke før halv syv og hun er hjemme rett før syv. Det blir "Exorcist" hver gang!!!



1 kommentar:

Mats sa...

hehe, herlig. Vi har litt av de samme tendensene med Tuva (snart 5 mnd) - går hun for lenge uten mat, søvn, ren bleie, eller en av de andre primærbehovene fra Mazlovs behovshierarki er det en liten djevel som dukker frem, men sekunder etter at behovet er tilfredsstilt er vår lille engel tilbake..